Column

#blijmakertjes

Zoals jullie weten houd ik van positiviteit, dat is waarom ik wekelijks deze column schrijf voor jullie. Nu wij met zijn allen in een onzeker bootje zitten, wil ik graag iets samen met jullie doen om meer positiviteit te verspreiden.

Initiatieven

Ik zie momenteel heel veel mooie initiatieven ontstaan,  hoe mooi is dat, er ontstaat verbinding in deze tijd. Daarom heb ik ook het gevoel dat ik iets wil doen. Lichamelijk kan ik niet zoveel bijdragen helaas maar met schrijven lukt dat wel. Deze keer wil ik het niet alleen doen maar met samen met jullie. Je mag in de pen klimmen en meedoen!

Samen verspreiden

Op mijn eigen Facebookpagina plaats ik een paar keer per week “Nadenkertjes” korte quotes over de gewone dingen van het leven, met een positieve kijk.

Omdat ik een groot platform heb via deze pagina, zou ik dit graag willen gebruiken om meer positiviteit te verspreiden maar dan samen met jullie!

#Blijmakertjes

Hoe wil ik dit vormgeven? Door het delen van blijmakertjes.

Heb jij een mooi gedicht of een quote waar wij anderen blij mee kunnen maken, stuur ze dan naar mij en ik plaats ze vervolgens op mijn pagina met jouw naam erbij.

Vervolgens delen wij deze blijmakertjes massaal, zodat we zoveel mogelijk mensen kunnen bereiken en dus blij kunnen maken.

Klim in de pen

Hou jij dus van schrijven, in de vorm van een gedicht, een zin of een een quote? Pak dan deze kans en laat ons de blijmakertjes verspreiden en op deze manier iets positiefs doen. Woorden kunnen raken en helpen in deze onzekere tijden. Help jij mee om dit mogelijk te maken?

Hoe geweldig zou het zijn als wij samen een kleine bijdrage mogen leveren aan het welzijn van anderen?

Je kunt jouw bijdrage via Facebook sturen naar: https://www.facebook.com/anneliesnadenkertje/ via een privé bericht

Ik kijk uit naar jullie positieve reacties en wens jullie allemaal gezondheid toe!

Liefs Annelies

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: